Nyelvstúdió

A közös múlttal rendelkező törökök és  magyarok hatással voltak egymás kultúrájára. Manapság is szoros együttműködés tapasztalható országaink között mind az oktatás, mind a kultúra, mind pedig a gazdaság területén, amely igényli a török nyelvtudást. Ezért budapesti intézetünkben 2005 óta folyamatosan lehetőséget biztosítunk az ambíciózus emberek számára a török nyelv elsajátítására. Egyesületünk alapítása óta több száz diák tanult nálunk. Legfőbb célkitűzésünk a nyelvoktatás, az aktív nyelvtudásra való felkészítés.

Tanfolyamunk, szerkezete alapján, egyéni vagy csoportos szinten újfajta kurzusokat adtunk hozzá a már meglévő tanfolyamokhoz.
Az általános török nyelvi és a magánórák üzleti, szakmai, nyelvvizsgára felkészítő, gyakorló, hétvégi, legutóbb pedig beszédcentrikus török nyelvórákkal egészültek ki. Azért, hogy tanulóinkkal a nyelvtanfolyam mellett a török kultúrát is közelebbről megismertessük, kulturális kirándulásokat, vacsorákat, török családlátogatásokat, reggeliket, nyelvi táborokat, és egyéb hasonló programokat szervezünk.
 

Részletes információk: toroknyelv.hu

Kapcsolat

1071 Budapest - Damjanich u. 51, III. emelet

Tel: +36 1/332-0635

E-mail: info@dialogusplatform.hu

© 2017 Dialógus Platform