Céljaink

Dialógus Platform Egyesületet 2005-ben alapították török és magyar értelmiségiek, tudósok, önkéntesek. Célunk, hogy emberek és kultúrák között dialógust elősegítsék, annak érdekében, hogy az emberek, nemzetek és kultúrák jobban, igaz oldalukról ismerhessék meg egymást. Ezért első és legfontosabb lépés a párbeszéd elindítása. A Dialógus Platform Egyesület feladata, hogy teret adjon ennek a párbeszédnek, illetve támogassa azt.

A dialógus segítségével egy egészségesebb társadalom jöhet létre, amely erősebb egyéneket nevel, megszünteti a másiktól, az ismeretlentől való öngerjesztő félelmet, megnyitja és kiterjeszti értelmünk határait, elhinti a bizalom és az egymásért való felelősség magjait, erősíti a társadalom tagjai iránti tiszteletet és mások kultúrájának, vallásának, szokásainak megbecsülését. Hosszú távon mindez elmozdulást jelenthet a civilizációk közötti dialógus paradigmájának irányába.
Image

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Dialógus Platform Egyesület 1104 Bp. Kada u. 133.
Adószám: 18122538-1-42
Dr. Tokics Imre

info@dialogusplatform.hu

© 2020 Dialógus Platform Egyesület
A felhasználói élmény fokozásának érdekében honlapunkon sütiket alkalmazhatunk. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.